Инициативен комитет с над 700 привърженици издига и подкрепя кандидатурата на Владимир Путин като самостоятелен

...
Инициативен комитет с над 700 привърженици издига и подкрепя кандидатурата на Владимир Путин като самостоятелен
Коментари Харесай

Путин отива на изборите догодина като независим кандидат

Инициативен комитет с над 700 привърженици издига и подкрепя кандидатурата на Владимир Путин като независим претендент за идните президентски избори в Русия през март 2024 година, оповестиха съветските медии. Решението бе оповестено след съвещание през днешния ден на комитета. То е било взето единомислещо, заяви ръководителят на изпълнителния комитет на " Народен фронт " Михаил Кузнецов, който бе един от поканените за присъединяване в днешното заседание.

Протоколът от съвещанието ще бъде изпратен на ЦИК за взимане на решение по отношение на регистрацията на Инициативния комитет, което ще даде опция да се стартира събирането на подписи в поддръжка на кандидатурата, разясняват съветските медии.

През март следващата година Путин ще взе участие в президентските избори за пети път. Като независимо повдигнат претендент, той би трябвало да събере 30 000 подписа, с цел да се записва. Путин съобщи  на 8 декември решението си още веднъж да се яви на избори по време на среща с " Героите на Русия " в Кремъл.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР